Wie zijn wij?

B en B snijderij wordt geleid door de broers Pieter en Marc Beijers. Zij begonnen samen een groentewinkel in Someren, waar achter in de winkel producten werden gesneden voor salades. De vraag naar hun gesneden producten groeide enorm en liep zo uit de hand dat de broers in 2010 besloten de winkel te sluiten en zich uitsluitend te richten op het snijden van fruit en groente.

Ook vader Beijers hield zich bezig met de handel in groenten en fruit. De liefde en kennis voor het vak is de broers dan ook met de paplepel ingegoten. Pieter en Marc zijn altijd op zoek naar de beste methodes en technieken om een perfect eindproduct op te leveren. Deze passie heeft er onder andere toe geleid dat B en B snijderij een unieke werkwijze heeft ontwikkeld om aardbeien te wassen en te verwerken en dat ze precies weten hoe voorkomen kan worden dat gesneden kiwi en meloen doorrijpen. Klanten tevreden maken én houden met een mooi en vers eindproduct is altijd het streven bij B en B snijderij!

Salades en mixen naar wens

Kennis van de producten en het vakmanschap om de juiste methoden en technieken toe te passen, zorgen dagelijks voor een uitgebreid assortiment aan verse salades en mixen, boordevol smaak en vitaminen. Onze klanten zijn banketbakkers, barbecuespecialisten en andere aanbieders van groentesalades en gesneden fruit in retail en industrie.

Smaak en kwaliteit voorop

Het fruit en de groente die verwerkt worden bij B en B snijderij zijn van de hoogste kwaliteit. Dat draagt bij aan een langere houdbaarheid van de eindproducten. Daarnaast zijn de lijntjes in ons bedrijf kort en kunnen we flexibel en creatief tegemoet komen aan de wensen van de klant. Zo leveren wij dag in, dag uit de heerlijkste groente- en fruitsalades!

Neem nu contact met ons op!

Elke dag snijden wij de lekkerste versproducten voor banketbakkerijen, barbecuespecialisten, retailers, industrie en foodservices door het hele land. Wij werken uitsluitend met topproducten en weten hoe we die op de juiste manier moeten behandelen. Kwaliteit en vakmanschap staan hierbij hoog in het vaandel.


Vacatures

Mederwerk(st)er kwaliteit

Heb jij passie voor gesneden fruit, groentesalades en het onderhouden van ons IFS kwaliteitssysteem? Dan hebben wij een mooie parttimebaan voor je...

Helpende handjes

Het werken met seizoensproducten kent rustige en topdrukke periodes. We kunnen bij B en B snijderij dan ook regelmatig mensen gebruiken die een paa...

Contact

B en B snijderij B.V.
Planker 12A
5721 VG Asten

T. 0493-697837
E.

BTW-nummer.: NL822181320B01
KVK-nummer: 17281428


© B en B Snijderij. Alle rechten voorbehouden - website door Van Dongen Design - Inloggen